<< >>

De Appartementen

In de voormalige potstal (onderkomen voor varkens en jongvee) vindt u twee gezellige en comfortabele appartementen.
Door de ligging in het achterhuis heef u hier rust, privacy én uitzicht op het Reestdal. Op de eigen terrassen bij de appartementen is het zomers goed toeven. U kunt hier heerlijk zitten met een boek of een spelletje. Of lekker even uw ogen dicht en genieten van de zon en het gezang van vogels.

Beide appartementen hebben een eigen ingang en parkeerplaats. De appartementen zijn voorzien van vloerverwarming en dus ook bij minder weer aangenaam warm. Beiden hebben een TV en radio/cd-speler en er is gratis wifi.

Appartement 1 (60 m2) is het grootste appartement. Het bestaat uit een ruim woongedeelte (31 m2) met volledig ingerichte open keuken, zit- en eethoek, aparte slaapkamer en badkamer. Er is slaapgelegenheid voor drie volwassenen. Ook is er een kinderbedje aanwezig en is het mogelijk er een bed bij te plaatsen. Dit appartement is rolstoelvriendelijk.

Appartement 2 (47 m2) bestaat uit een ruim woongedeelte met keuken, zit- en eetruimte en afgeschermde slaaphoek. In dit appartement vormen de afgeronde wanden verrassende overgangen tussen de ruimtes. Badkamer en toilet zijn gescheiden. Er is slaapgelegenheid voor twee personen (2x 1-persoonsbed).

In de appartementen kunt u verblijven op basis van zelfverzorging. Wenst u een verblijf op basis van logies/ontbijt kijk dan bij Bed & Breakfast.